نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳) چرا کمک هزینه معیشتی معلولان متوقف شده است؟ چرا قانون متناسب ‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به درستی اجرا نمی‌شود؟ انتشار فایل کتاب‌های درسی دانش‌آموزان مدارس از امروز (یکم مرداد ۱۴۰۳) یک‌میلیون تومان متناسب‌سازی به حساب بازنشستگان کشوری واریز می‌شود، اما برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، نه (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون وزیر: منعی برای ورود دانش‌آموزان اتباع به مدارس شبانه‌روزی دولتی نداریم

  • کد خبر: ۱۳۳۴۱۷
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
معاون وزیر: منعی برای ورود دانش‌آموزان اتباع به مدارس شبانه‌روزی دولتی نداریم
معاون آموزش متوسطه با بیان اینکه در دوره ابتدایی مدرسه شبانه‌روزی وجود ندارد، گفت: سن ورود به مدارس شبانه روزی فرقی با مدارس عادی ندارد و از همان قوانین سن ورود به مدارس عادی تبعیت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «محمدمهدی کاظمی» معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در خصوص کارکرد مدارس شبانه‌روزی برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل توضیح داد: در مورد روش‌ها و ابزارهای ما برای بازماندگان از تحصیل، یک بخشی مربوط به پیشگیری از بازماندگی و بخش دیگر دسترسی به آموزش است که دسترسی به آموزش یا از طریق مدارس شبانه روزی یا از طریق مدارس روستا مرکزی می‌تواند محقق شود. راه حل‌های دیگری مثل مدارس مجازی و آموزش از راه دور هم برای این افراد وجود دارد که می‌تواند به جذب بازماندگان از تحصیل کمک کند.

کاظمی با تاکید بر اینکه آموزش حضوری، آموزش مطلوب و دارای اولویت است، اظهار کرد: از لحاظ آموزشی و تربیتی اولویت اول جذب همه دانش آموزان در مدارس عادی است و بعد از آن مدارس شبانه‌روزی و روستا مرکزی برای بچه‌ها وجود دارد.

او در پاسخ به این سوال که چه گروه از دانش آموزان در مدارس شبانه درس می‌خوانند، بیان کرد: یک سری از دانش آموزانی که در مدارس شبانه روزی درس می‌خوانند، تا ظهر در این مدارس هستند و در واقع در همان محدوده سکونت دارند و فاصله‌ای با مدرسه ندارد یا فاصله‌شان کم و در حدی است که روزانه تردد می‌کنند. در واقع در مدارس شبانه روزی یک عده دانش آموز شبانه روزی و مستقر وجود دارد و علاوه بر آن‌ها دانش آموزان عادی هم هستند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر چیزی تحت عنوان شبانه نداریم و آن چیزی که قدیم‌ها بود تحت عنوان مدارس بزرگسالان کار می‌کند و برای دانش آموزانی است که درس خوانده‌اند، اما هنوز دیپلم نگرفته‌اند و در سن واجب التعلیم هم نیستند.

او در مورد امکانات مدارس شبانه روزی و هزینه تحصیل در این مدارس بیان کرد: مدارس شبانه روزی دولتی و رایگان است. برنامه آموزشی آن هم مشخص است، اما یک سری فعالیت فرهنگی، آموزشی و مهارتی هم دارند که معمولا در این مدارس برگزار می‌شود و بخشی از آن در طول زمان آموزشی اتفاق می‌افتد و بخشی دیگر بعد از زمان آموزش و ساعت ۲ عصر به بعد ارائه می‌شود.

معاون آموزش متوسطه افزود: بحث‌های فرهنگی و کارگاه‌های خوداتکایی در راستای آموزش مهارت به دانش آموزان از برنامه‌های این مدارس است. همچنین امکاناتی مانند خوابگاه، سلف، کتابخانه، احیانا آزمایشگاه و کارگاه‌هایی برای بچه‌ها وجود دارد. همچنین غذای این دانش آموزان نیز تامین می‌شود و مبلغی برای این امکانات و خدمات توسط دانش آموزان این مدارس پرداخت نمی‌شود.

کاظمی در مورد گروه سنی در این مدارس عنوان کرد: سن ورود به مدارس شبانه روزی فرقی با مدارس عادی ندارد و از همان قوانین تبعیت می‌کند؛ حداقل سن ورود دانش آموز برای ورود به متوسطه اول ۱۲ سال است که این سن ورودی برای ورود به مقطع متوسطه اول تا دو سال قابل افزایش است. همچنین برای ورود به متوسطه دوم نیز شرایط مطابق آیین نامه آموزشی و اجرایی مدارس و مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش و همانند شرایط سنی ورود مدارس عادی است.

او با بیان اینکه حداکثر سن ورود به مدارس متوسطه اول در مناطق شهری ۱۵ سال و در مناطق روستایی ۱۶ سال است، خاطرنشان کرد: قانون سن ورود به مدارس عادی، در مدارس شبانه روزی هم حاکم است و در مقطع متوسطه دوم یعنی پایه دهم نیز حداکثر سن ورود به مدارس ۱۸ سال است.

کاظمی در پاسخ به این سوال که آیا دانش آموزان اتباع هم می‌توانند به مدارس شبانه روزی بروند، گفت: منبعی برای آن‌ها وجود ندارد. دانش آموزان اتباعی که شرایط‌شان در کشور قانونی است می‌توانند به این مدارس بیایند.

معاون آموزش متوسطه در مورد وجود مدارس شبانه روزی در پایتخت نیز اظهار کرد: در شهرستان‌های اطراف تهران مانند رباط کریم، دماوند، ورامین و… مدارس شبانه روزی در دوره متوسطه اول و دوم وجود دارد. البته باید یادآوری کرد که مدارس شبانه روزی صرفا برای مقاطع متوسطه است و دوره ابتدایی مدرسه شبانه روزی ندارد. دانش آموز دوره ابتدایی به لحاظ شرایط سنی و بحث‌های تربیتی باید کنار خانواده باشد و هیچ جای دنیا برای مقاطع ابتدایی مدارس شبانه روزی نداریم و معمولا مدرسه شبانه روزی مربوط به دوره‌های متوسطه است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->